Keunggulan KAMI

urang boga tanaga profésional sarta parabot profésional

Naha Milih Kami

Simkuring gaduh alat produksi ngarah di dunya, efisiensi tinggi, kualitas alus, salami pesenan anjeun cukup badag, kapasitas kami cukup kuat.

  • company_intr

Produk Anyar

Tentang Kami

Ningbo Changliang Paper Products Co., LTD. diadegkeun dina 2019, perenahna di Kota Ningbo, deukeut palabuhan ningbo jeung Shanghai Port. Produk utama: Perusahaan mangrupikeun produksi khusus: piring kertas, kotak makan siang kertas, cangkir kertas, serbet, set pésta sareng produk kertas sanésna perusahaan ngarah. Sadaya produk urang geus lulus tés kualitas dahareun relevan sarta audit.Technology panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi: urang boga tanaga profésional sarta parabot profésional, bisa nyadiakeun anjeun teu bisa ngajawab masalah.

Diulas Pencét

  • 0efb8ccff308d70616791926df25dc6

    2021 analisis trend harga pasar industri kertas Cina urang

    Kusabab Pébruari 2021, PPI industri kertas laun-laun pulih, sareng dina Méi 2021, PPI industri kertas bakal ningkat ku 5.0% sataun-on-taun. Ieu utamana alatan kanaékan global dina harga bubur jeung énergi di hulu papermaking, nu geus ngaronjat producti ...

  • news

    Produk kertas ngagantikeun produk plastik

    Para ahli ngaduga yén produksi sareng pamasaran produk héjo dina abad ka-21 bakal janten arus utama pamasaran dunya. produk plastik mawa genah pikeun manusa dina waktos anu sareng, tapi ogé ngahasilkeun loba "polusi bodas", nu geus jadi masalah sosial utama ...

  • news

    Naon ari COVID-19 sareng kumaha cara nyegahna?

    COVID-19 (Corona Virus Disease 2019), ogé katelah "COVID-19", dingaranan ku Organisasi Kaséhatan Dunia salaku "Coronavirus Disease 2019" [1][2], ngarujuk kana pneumonia disababkeun ku inféksi novel coronavirus 2019. Dina 11 Pébruari 2020, Diréktur Jéndral Tedros Adhanom Ghebreyes...

  • news

    Naon hartosna énergi husus

    Énergi nujul kana sumber daya anu tiasa nyayogikeun énergi. Énergi di dieu biasana nujul kana énergi panas, énergi listrik, énergi cahaya, énergi mékanis, énergi kimia jeung saterusna. Hiji zat anu bisa nyadiakeun kinétik, mékanis jeung énergi pikeun manusa Sumber énergi bisa dibagi kana thr ...

icon_instagram_follow

Tur Pabrik

Maca deui